About Us

Fii Voluntar

Sărbătorile pascale sunt o oportunitate excelentă de a face o faptă bună pentru copii!

Implică-te

Sute de copii duc lipsă de îmbrăcăminte, încăltăminte și chiar de hrană zilnică!

Ajută

O donație oricât de mică reprezintă un ajutor uriaș pentru cei care au nevoie.

Donează

Poți contribui la îndeplinirea unei dorințe donând o sumă de bani sau un colet!

Ce facem noi?

Construim o lume mai bună
pentru persoanele care au nevoie de ajutor!

Povestea mea este o asociație ce se ocupă cu ajutorarea celor care se confruntă cu situații dificile de viață. De peste 10 ani, ne-am luat responsabilitatea de a face bine oamenilor fără speranțe, oferindu-le sprijinul de care au avut nevoie. Moral, financiar sau spiritual am fost alături de aceștia și i-am ajutat să depășească necazurile. Avem sediul în Dolj, însă activăm și pe aria județelor Gorj, Mehedinți și Olt. Sperăm ca în viitorul apropiat să putem ajuta persoanele din întreaga țară și să creăm un mediu mai bun unde solidaritatea este moneda de schimb a societății. Avem în plan construirea unui centru social multifunțional care să ofere găzduire persoanelor care au nevoie de adăpost temporar și chiar săli de tratament pentru copiii care au nevoie de terapiile format ABBA cât şi kinetoterapie.

Realizările asociației noastre

400 +

Persoane ajutate de asociație

5+

Județe în care activăm

50+

Proiecte finalizate până acum
Implicare

De peste 10 ani, am organizat numeroase campanii de donație pentru copii fără posibilități și am reușit alături de voi să le oferim un strop de fericire de sărbători. De această dată facem apel la persoanele care au posibilitatea de a se implica alături de noi, alocând o sumă de bani sau donând haine, bunuri materiale și produse alimentare în cadrul campaniei ”Iepurașul”.

Campanii

În fiecare an, ne propunem ca de Paști să aducem zâmbetul pe buze copiilor ai căror părinți nu au posibilitatea de a le cumpăra o jucărie, o hăinuță sau chiar o bucurie dulce. Am inițiat campania de strângere de fonduri ”Iepurașul” în cadrul căreia oamenii cu inimă mare se pot înscrie pentru a-i ajuta cu sume de bani sau daruri.

Donează

Anul acesta, aveți ocazia să fiți chiar voi iepurașul copiilor! Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la campanie este să vă creați un cont pe platforma noastră și să efectuați o tranzacție de donație. Puteți, de asemenea, să trimiteți colete cu darurile cerute de copii. Voluntarii noștri se vor asigura ca acestea vor ajunge la copii chiar înainte de Paști. 

Este timpul

Implică-te!

Hai să facem România să fie un loc mai bun și împreună să îi ajutăm pe cei care au nevoie de ajutor în cele mai grele momente din viața lor!